Sale
Плакенил Резохин

Плакенил Резохин

  • 45,00лв. 50,00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Марка sanofi aventis
  • Модел Плакенил Резохин

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.Плакенил Plaquenil-200 mg. 30 хапчета има имуносупресивен, както и противовъзпалителен ефект върху организма с ревматоиден артрит (хронични и остри форми). Активното вещество на лекарството - хидроксихлорохин - има кумулативна активност. Ефектът от приемането на медикаменти може да се появи след няколко седмици, но нежеланите реакции могат да се появят много по-рано. За да постигнете желания резултат, трябва да приемате лекарството няколко месеца. Ако не се наблюдава обективно подобрение по време на полугодието на приложение на Plaquenil, трябва да се спре.

  1. младежки ревматоиден артрит;
  2. ревматоиден артрит;
  3. системен и дискоиден лупус еритематозус;
  4. за профилактика и лечение на остри пристъпи на малария, провокирани от чувствителни щамове на Plasmodium (falciparum, malariae, ovale и vivax);
  5. за ефективно лечение на малария, която се провокира от чувствителни щамове на Plasmodium falciparum;
  6. маларийна треска, с изключение на тази, причинена от хлорокин-резистентни щамове на Plasmodium falciparum.

Лекарството за ревматоиден артрит, възрастни, включително Пациенти в напреднала възраст се прилагат в доза от 6, 5 мг / кг, а за изчисляване не вземе реалното и идеалното тегло. Максимално допустимата доза - 400 мг на ден.

Децата дават Plaquenil също така се надява на дозата от теглото - 6, 5 мг на килограм, но имайте предвид, че деца с тегло под 31кг, не е възможно да се даде повече от 200 мг.

Артритът може да се комбинира с Plaquenil салицилати nesteroidami, кортикостероиди, метотрексат, и тяхната доза може да бъде намалена: кортизон доза може да бъде намалена до 5-15 мг; хидрокортизон доза - 5-10 мг; триамцинолон или метилпреднизолон - 2.1 мг; дексаметазон - 0, 3-0, 5 мг; преднизон и преднизолон - 1-2 мг.

Когато лупус възрастни са Plaquenil 400 мг на ден. Многообразието от инструменти за кандидатстване - по 1-2 пъти на ден.

За предотвратяване на остри пристъпи на малария, които се случват в заболявания, причинени от щамове на Plasmodium malariae или фалципарум, лекарството се предписва в доза от 400 мг. Вземат лекарства на седмична основа, за предпочитане в същите дни от седмицата.

Деца с малария Plaquenil се прилага в дозировка от 6, 5 мг / кг, но в същото време се вземат предвид, че доза за деца не трябва да надвишава възрастен.

Профилактика на малария започне две седмици преди датата на влизане в страната, се счита за ендемичен район. Ако това не е възможно, възрастният предпише двойна доза Plaquenil натоварване - 800 мг. Услуги в този случай дават процент на излекуване на 12, 9 мг / кг. Вземете дневната доза на два етапа с интервал от 6 часа. След напускане на зоната с повишен риск от заразяване с малария профилактика трябва да продължи с още два месеца.

Ако започнете остър пристъп на малария, възрастни дават 800 мг Plaquenil, 6-8 часа - 400 мг и 400 мг на лекарството - за следващите два дни.

Има добри отзиви за plaquenil от пациентите, лекувани по време на остро малария атака армирани еднократна доза от 800 мг.

Децата с остър пристъп на малария са Plaquenil 32 мг на килограм телесно тегло в продължение на три дни.

Минимален брой за поръчка: 11

Етикети: Плакенил, Резохин, Resochin, Plaquenil, Плакенил, ревматоиден, артрит, хидроксихлорохин, малария, младежки, ревматоиден, артрит, системен, дискоиден, лупус, еритематозус

Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ