Провирон Proviron Bayer

  • 15,00лв.

  • Наличност: В наличност
  • Модел Провирон Proviron Bayer

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.Цена: 15лв. 
Опаковка: 20 таб. ( 25мг./ 1таб.) 
Производител: Байер - Турция 
Фармацевтично наименование: (mesterolone) 1-methylated DHT (метилиран дехидротестостерон)

Proviron Bayer е мощен андроген и добър анти-естроген. Способността му да предотвратява превръщането на стероидите в естроген го е направил любим за атлетите. Антиестрогенния му ефект е породен от способността му да се свързва с ензима ароматаза и по този начин да предотвратява свързването му с други стероиди. Провирон предотвратява напълно ароматизацията на анаболните стероиди. Той спира задържането на вода в тялото и пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране на стероидния цикъл.

Другата хубава страна на препарата е че до известна степен увеличава ефекта на стероидите. Голяма част от тестостерона в тялото е бързодействащ, защото е свързан с глобулин и албумин. Когато приемем провирон, той се свързва с тези белтъци и по-голямо количество тестостерон остава свободен, което от своя страна увеличава белтъчния синтез от там и резултатите.

Провирон увеличава ефекта на анаболните стероидите, тъй като андрогенното нивото остава високо, а на естрогена се запазва постоянно ниско. Това свойство на Провирон особено силно си проличава при подготовка за състезание, когато се пази диета.

Провирон действа добре при нормална дозировка от 25 мг.. дневно, но някои атлети предпочитат да взимат 25 мг. сутрин и 25 мг. вечер. А ако 50 мг. Провирон дневно се комбинират с 20 мг. Нолвадекс ароматизирането на естроген е напълно спряно. Като страничен ефект може да се спомене, че Провиронът натоварва черния дроб леко, но в случаи, че не се превишават дозировките, няма опасност от някакви сериозни проблеми. Ако, в отделни случаи се появят чести или продължителни ерекции , дозата трябва да се намали или приема трябва да се прекрати, за да се избегне увреждане на пениса. Като заключение, може да се каже, че ако приемате анаболни стероиди, които лесно ароматизират в естроген, задължително трябва да приемате и Провирон, за да се предпазите от гинекомастия

Етикети: Провирон-Proviron-Bayer

Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ