Риспердал

 • 35,00лв.

 • Наличност: В наличност
 • Модел Риспердал

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.Това лекарство може да се използва за лечение на симптоми на шизофрения, мания или смесени епизоди при възрастни, тийнейджъри и деца на възраст над 10 години и тези, които се показват биполярен симптоми. Risperdal може да се използва и за контрол на някои от поведенията, свързани с аутизма, като ограничена речева активност, мотивация и социална изолация, при деца на възраст от пет до 16 години. Въпреки че това лекарство ще помогне за справяне със свързаните симптоми, то няма да излекува биполярни проблеми, мания, аутизъм или шизофрения.

Често задавани въпроси относно дозировката

 • Кой е най-безопасният начин да приемате Риспердал?
  Това лекарство се предлага като таблетка за перорално приложение, перорален разтвор и като таблетка за разграждане през устата. Обикновено се приема веднъж или два пъти на ден. Вашият лекар може да Ви започне с ниска доза и след това бавно да увеличи количеството лекарства, които приемате, докато симптомите Ви станат по-управляеми. Може да отнеме няколко седмици, за да усетите пълния терапевтичен ефект на това лекарство, но е важно да продължите да приемате лекарството според препоръките на Вашия лекар, дори ако започнете да се чувствате добре. Не трябва да променяте схемата на дозиране, без предварително да се консултирате с Вашия лекар.
 • Забравих да си взема лекарствата. Какво трябва да направя?
  При първа възможност вземете дозата, която сте пропуснали. Ако обаче наближавате времето за следващата си планирана доза, пропуснете напълно пропуснатата доза. Приемането на твърде много от това лекарство твърде бързо може да доведе до предозиране.
 • Как да разбера дали съм предозирал това лекарство?
  Проверете за симптоми, обикновено свързани с предозиране на Risperdal. Те включват сънливост, разстроен стомах, конвулсии, загуба на съзнание, замъглено зрение, треперене и нередовен, бърз или ударен сърдечен ритъм.
 • Намерете терапевт

  подробно търсене Какво трябва да направя, ако съм предозирал това лекарство?
  Обадете се на Вашия лекар или се обадете на телефон за помощ при отравяне възможно най-скоро. Не се опитвайте да повърнете, освен ако не сте инструктирани от квалифициран медицински специалист.
 • Как мога да извлека максимума от моето лечение с Risperdal?
  Когато се предписват антипсихотични лекарства за лечение на психични заболявания, може да е полезно да се обмисли сдвояване на лекарственото лечение с вид психотерапия което също помага за лечението на това, което изпитвате. Намиране на терапевт или съветник имате доверие може да ви помогне да разберете състоянието, което изпитвате по-добре, да ви позволи да изследвате аспекти от него в безопасна и неосъдителна обстановка и да ви помогне да развиете здравословни стратегии за това, кога свързани поведения, емоции или мисли възникват или стават задейства . Много парчета от видни, рецензирани изследвания показват това психотропно лекарство лечението, комбинирано с терапия, може да доведе до по-добри дългосрочни резултати и по-добро качество на живот за тези, които изпитват психични заболявания.
 • Кой е най-безопасният начин за съхранение на това лекарство?
  Съхранявайте Risperdal в оригиналния му контейнер и дръжте контейнера плътно затворен, когато не се използва. Не съхранявайте това лекарство на места, където има излишна влага или топлина, например в банята или кухнята. Използвайте таблетки за дезинтеграция през устата веднага щом ги извадите от оригиналната опаковка. Съхранявайте това лекарство на място, недостъпно за деца.

Етикети: Риспердал, биполярен, симптоми, социална, изолация, стрес, паника, шизофрения, халюцинации, параноя, агресия

Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ