Гаранция и Връщания

Пълна гаранция, ако получите продукт с изтекъл срок на годност или продукт с производствен проблем. Освен това имаме 15-дневна политика за възстановяване, което означава, че имате 15 дни след получаване на вашия артикул, за да поискате връщане.

За да отговаряте на условията за връщане, трябва да запазите продукта си в нормално състояние, неотворен. Ние не приемаме гаранции за щети, причинени от потребителя.


Не е необходимо да пазите етикетите, но моля, запазете оригиналната опаковка. За да започнете връщане, можете да се свържете с нас на returns@bioeczanepharmacy.com. Когато връщането ви бъде прието, ние ще ви изпратим етикет за обратна доставка, както и инструкции как и къде да изпратите вашия пакет. Артикулите, изпратени обратно до нас без първо да поискате връщане, няма да бъдат приети.


 


Винаги можете да се свържете с нас за всеки обратен въпрос на support@bioeczanepharmacy.com. Щети и проблеми Моля, проверете поръчката си при получаване и се свържете с нас незабавно, ако артикулът е дефектен, повреден или ако получите грешен артикул, за да можем да оценим проблема и да го коригираме.


 


Моля, свържете се, ако имате въпроси или притеснения относно вашия конкретен артикул. Обмени Най-бързият начин да сте сигурни, че получавате това, което искате, е да върнете артикула, който имате, и след като връщането бъде прието, направете отделна покупка за новия артикул.

Възстановяване на средства: Ще ви уведомим, след като получим и проверим връщането ви, и ще ви уведомим дали възстановяването е одобрено или не. Ако бъдете одобрени, сумата ще ви бъде възстановена автоматично по първоначалния ви начин на плащане. Моля, не забравяйте, че обработката и публикуването на възстановяването може да отнеме известно време на вашата банка или компания за кредитни карти.