Имуран

  • 45,00лв.

  • Наличност: В наличност
  • Модел Имуран

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИМУРАН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
Вашето лекарство се нарича ИМУРАН. ИМУРАН е от групата лекарства, наречени имуносупресори. Прилага се за потискане функциите на имунната система.
Имуносупресорите са лекарства, чието приложение в някои случаи е необходимо, за да се подпомогне организмът при прием на трансплантирани органи, напр. бъбрек, сърце или черен дроб. Използват се и за лечение на следните заболявания, при които имунната система атакува клетките на собствения организъм (автоимунни заболявания): тежък ревматоиден артрит, системен лупус еритематодес, дерматомиозит и полимиозит, автоимунен хроничен активен хепатит, пемфигус вулгарис, възлест полиартериит, автоимунна хемолитична анемия и хронична рефрактерна идиопатична тромбоцитопенична пурпура.
ИМУРАН може да се прилага и за лечение на множествена склероза, болестта на Crohn и хроничен улцеро-хеморагичен колит (хронично възпалително заболяване на червата).
Вашият лекар е преценил, че това лекарство е подходящо за Вас и Вашето състояние. ИМУРАН може да се прилага самостоятелно, но в повечето случаи се използва в комбинация с други лекарства.

Етикети: имуран, imuran, Прилага, се, за, потискане, функциите, на, имунната, система

Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ