Антибактериален Комплект за устна хигиена и грижа

 • 70,00лв.

 • Наличност: В наличност
 • Модел Антибактериален Комплект за устна хигиена и грижа

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.Антибактериален Комплект за устна хигиена и грижа *LR MICROSILVER PLUS*

Комплектът включва:

Microsilver Паста за зъби, 75 мл

ЦЕЛЕВА ГРУПА: Особено подходяща за проблемни зъби, чувствителни венци и неприятен дъх.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: Продукт за почистване и грижа за чувствителните зъби и венци. Предотвратява образуването на кариеси, плака и възпаленията на венците (профилактика на пародонтоза) и намалява лошия дъх.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Сутрин и вечер или при нужда почиствайте зъбите цялостно в продължение на минимум две минути.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ: Профилактика на пародонтоза; Microsilver BG™: намалява бактериите в устната кухина; Декспантенол: успокоява чувствителните зъби и венци; Цинк: стимулира заздравяването на възпалените венци и устната лигавица; Минерал хидроксиапатит: изгражда естествения емайл на зъбите, възстановява неравните повърхности на зъбите и помага за силни и здрави зъби.

Укрепване на венците: Масажирайте малко количество от Пастата за зъби LR MICROSILVER PLUS с интердентална четка върху венците и оставете да подейства.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ

 • MicroSilver BG™: Намалява бактериите и вирусите в устната кухина.
 • Декспантенол и цинк: Помагат за профилактика на кариеси и плака.
 • Минерал калциев хидроксиапатит: Изгражда естествения емайл на зъбите, възстановява повърхността на зъбите и помага за по-здрави зъби.

ИЗСЛЕДВАНИЯ: Потвърдена ефективност: 90% потвърждават стабилизиране на венците*

 • Антибактериалната паста за зъби е тествана от 10 жени и мъже на възраст от 18 до 72 г. в изследване на Derma- test GmbH за период от 4 седмици през април 2006 г.

Намаляване на възпаленията/ кървенето на венците с 16,67%*

 • Антибактериалната паста за зъби е тествана от 30 души на възраст от 21 до 65 г., като е използвана два пъти на ден за период от 4 седмици през ноември 2010 г. в изследване на Der- matest
 • ЗАЩИТАВАЩА ВОДА ЗА УСТА *LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION*

  • Специална комбинация от MicroSilver BGTM и Алое Вера
  • Иновативна гелообразна текстура създава защитен филм върху зъбите и цялата устна кухина
  • Предотвратява образуването на плака, кариеси и пародонтоза
  • За здрав микробиом и защита на устната кухина

  СЪДЪРЖАНИЕ 300  мл

  ЦЕЛЕВА ГРУПА За хора над 14-годишна възраст, които търсят ефективна хигиена и превантивна защита за устната кухина.

  ХАРАКТЕРИСТИКИ Здравето на цялото тяло започва от устата. Микробиомът на устната кухина – естествената микробактериална флора – е съставен от безброй различни микроорганизми и ни защитава от други бактерии и фактори, които могат да имат вредно въздействие върху зъбите или здравето като цяло. Ако чувствителният баланс на микробиома се наруши, като резултат може да се появят лош дъх, чувствителни зъби, възпалени венци и др. Иновативната гелообразна текстура на Водата за уста LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION покрива зъбите, венците, езика и междузъбните пространства и зависимост от обстоятелствата защитава до 12 часа от повторната поява на бактерии. След използването й в устата остава усещане за свеж дъх и чистота. Благодарение на MicroSilver BGTM премахва до 99,99% от всички микроорганизми като бактерии и вируси. Не съдържа захар.

  НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ Използвайте 2 пъти на ден – сутрин вечер – след миене на зъбите с Пастата за зъби LR MICROSILVER PLUS.

  1. Разклатете бутилката преди употреба.

  2. Сипете около 5 мл в мерителната капачка.

  3. Изплакнете устната кухина за около 25 секунди и направете гаргара за около 5 секунди.

  4. Изплюйте течността. Не изплаквайте с вода.

  Указание: Разклатете преди употребна. Съдържа 200 ppm флуорид. Съдържа алкохол. Не е подходяща за деца под 14-годишна възраст, бременни и кърмещи жени.

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ Съставката MicroSilver BGTM представлява сребърни частици с гъбеста структура, които изграждат защитна мрежа върху всички повърхности в устната кухина. Микроорганизмите като бактерии и вируси нямат шанс срещу антибактериалното и антивирусното действие на среброто. Така водата за уста служи за профилактика на плака, кариеси и пародонтоза, помага за възстановяване на баланса на микробиома на устната кухина и за дълготрайното му поддържане. Противовъзпалителното действие на MicroSilver BGTM повлиява благоприятно при проблеми с венците и раздразнения на устната лигавица. Гелът от Aloe Vera Barbadensis подсилва антибактериалния ефект на MicroSilver BGTM и действа синергично за защита на устната микрофлора. Освен това стабилизира и регенерира венците. Натриевият флуорид (200 ppm F-) укрепва емайла и реминерализира зъбите. Ментолът и ментата създават усещане за свежест и дълготрайна чистота в устата. Заместителят на захарта ксилитол възпрепятства разпространението на бактерии и не образува вредни за зъбите киселини.

  ПРОИЗВОДИТЕЛ: LR HEALTH AND BEAUTHY – ГЕРМАНИЯ. 

Етикети: Антибактериален, устна, хигиена, зъби