Антибактериална и защитаваща Вода за уста

  • 50,00лв.

  • Наличност: В наличност
  • Модел Антибактериална и защитаваща Вода за уста

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.ЗАЩИТАВАЩА ВОДА ЗА УСТА *LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION*

  • Специална комбинация от MicroSilver BGTM и Алое Вера
  • Иновативна гелообразна текстура създава защитен филм върху зъбите и цялата устна кухина
  • Предотвратява образуването на плака, кариеси и пародонтоза
  • За здрав микробиом и защита на устната кухина

СЪДЪРЖАНИЕ 300  мл

ЦЕЛЕВА ГРУПА За хора над 14-годишна възраст, които търсят ефективна хигиена и превантивна защита за устната кухина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ Здравето на цялото тяло започва от устата. Микробиомът на устната кухина – естествената микробактериална флора – е съставен от безброй различни микроорганизми и ни защитава от други бактерии и фактори, които могат да имат вредно въздействие върху зъбите или здравето като цяло. Ако чувствителният баланс на микробиома се наруши, като резултат може да се появят лош дъх, чувствителни зъби, възпалени венци и др. Иновативната гелообразна текстура на Водата за уста LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION покрива зъбите, венците, езика и междузъбните пространства и зависимост от обстоятелствата защитава до 12 часа от повторната поява на бактерии. След използването й в устата остава усещане за свеж дъх и чистота. Благодарение на MicroSilver BGTM премахва до 99,99% от всички микроорганизми като бактерии и вируси. Не съдържа захар.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ Използвайте 2 пъти на ден – сутрин вечер – след миене на зъбите с Пастата за зъби LR MICROSILVER PLUS.

  1. Разклатете бутилката преди употреба.

2. Сипете около 5 мл в мерителната капачка.

3. Изплакнете устната кухина за около 25 секунди и направете гаргара за около 5 секунди.

4. Изплюйте течността. Не изплаквайте с вода.

Указание: Разклатете преди употребна. Съдържа 200 ppm флуорид. Съдържа алкохол. Не е подходяща за деца под 14-годишна възраст, бременни и кърмещи жени.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ Съставката MicroSilver BGTM представлява сребърни частици с гъбеста структура, които изграждат защитна мрежа върху всички повърхности в устната кухина. Микроорганизмите като бактерии и вируси нямат шанс срещу антибактериалното и антивирусното действие на среброто. Така водата за уста служи за профилактика на плака, кариеси и пародонтоза, помага за възстановяване на баланса на микробиома на устната кухина и за дълготрайното му поддържане. Противовъзпалителното действие на MicroSilver BGTM повлиява благоприятно при проблеми с венците и раздразнения на устната лигавица. Гелът от Aloe Vera Barbadensis подсилва антибактериалния ефект на MicroSilver BGTM и действа синергично за защита на устната микрофлора. Освен това стабилизира и регенерира венците. Натриевият флуорид (200 ppm F-) укрепва емайла и реминерализира зъбите. Ментолът и ментата създават усещане за свежест и дълготрайна чистота в устата. Заместителят на захарта ксилитол възпрепятства разпространението на бактерии и не образува вредни за зъбите киселини.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: LR HEALTH AND BEAUTHY – ГЕРМАНИЯ.        

Етикети: Антибактериална, Вода, уста