Тиромел Tiromel T3 за невероятно бърз метаболизъм

  • 0,00лв.

  • Наличност: с поръчка
  • Марка Abdi Ibrahim
  • Модел Тиромел Tiromel T3 за невероятно бърз метаболизъм

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.Фармацевтично наименованиеTTriiodotyronin sodium. Tiromel T3 Тиромел за невероятно бърз метаболизъм и 0% мазнини !  Tiromel / Т3 е синтетична версия на един от хормоните, пройзвеждани от щитовидната жлеза.Tiromel / Т3 е един от основните хормони, които регулират обмяната на веществата в организма и има изключително важна роля в процесите на усвояване и уползотворяване на приетата с храната енергия.

Подпомага производството на тироидни хормони! Не прекъсва естественото производство на тироидни хормони Забързва метаболизма! Повишава протеиновия синтез! Ускорява изгарянето на мазнините! Понижава холестерола!  

  • ПроизводителAbdiIbrahim, Turkey
  • Опаковка: 100 таблетки (25mg/1 табл.)
  • Фармацевтично наименованиеT3-Liothyronine sodium

 

Обща информация за хормона Т3/Tiromel:

Т3 с търговско име Tiromel  е турски аптечен Трийодтиронин (L-Triiodthyronin) или Лиотиронин-хормон, който се произвежда по естествен път от щитовидната жлеза в човешкото тяло. В опаковката са 4 блистера по 25 таблетки в концентрация от 25мг. Лиотиронин натрий е Л-изомер на трийодтиронина (Т3), вид тироиден хормон.T3 увеличава базалния метаболитен обмен и по този начин увеличава телесната консумация на кислород и енергия. Базалният метаболитен обмен e минималното калорично изискване, за да се поддържа живота на човека. Т3 участва в повечето тъкани на човешкото тяло.

Действие: Тиромел (Т3) се предпочита от културисти и атлети като ефикасно средство за намаляване на мазнините. В този аспект медикаментът безспорно е много резултатен, но е необходимо особено внимание и максимална дисциплина при използването му. Защото както при всички останали хормони, когато се приема отвън, т.е. на таблетки, особено за по-дълго време, организмът се повлиява при собственото производство на хормона. Понякога е възможно да се стигне до необратими последствия. На практика, макар и в много редки случаи, това може да означава доживотна външна зависимост от Т3. Важно е, особено при по-продължителната му употреба, да се правят паузи, за да може организмът и щитовидната жлеза да се възстановят. 


Етикети: Тиромел, Tiromel, T3, за, невероятно, бърз, метаболизъм