СПРЕЙ ПРОТИВ ЕКЗЕМИ С ХВОЙНОВ КАТРАН

  • 25,00лв.

  • Наличност: В наличност
  • Марка Nurs
  • Модел СПРЕЙ ПРОТИВ ЕКЗЕМИ С ХВОЙНОВ КАТРАН

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.СУПЕР ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЕКЗЕМИ И ГЪБИЧКИ“NURS“ СПРЕЙ ПРОТИВ ЕКЗЕМИ С ХВОЙНОВ КАТРАН 150 мл;

В борбата с екземите и гъбичките по кожата Natural.BG Ви предлага природно лечение, с което ще постигнете желаният ефект – 100% Натурален NURS Спрей с екстракт от хвойнов катран.

Хвойновият катран има бактерицидно, антисептично, успокояващо действие повишава бариерните функции на кожата. Хвойновият катран оказва и допълнително противовъзпалително и регенеративно действие върху кожата. Помага за нейното почистване, заздравяване и нормално кръвообращение. Използва се външно. Сутрин и вечер се намазва проблемната част на тялото с тънък слой от продукта. Благодарение на билковите екстракти, които се съдържат в състава му, балансира хидратирането на кожата и я омекотява.
Съдържание: Масло от Кантарион,екстракт от Хвойнов катран,масло от Невен,масло от Мащерка,масло от Градински чай.
Начин на употреба: Използва се външно!Разклатете спрея преди употреба. Сутрин и вечер се напръскват проблемните зони на тънък слой!

Етикети: СПРЕЙ, ПРОТИВ, ЕКЗЕМИ, С, ХВОЙНОВ, КАТРАН