Стромба (Станозол)

  • 35,00лв.

  • Наличност: В наличност
  • Модел Стромба (Станозол)

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.Стромба (Станозолол)

Характеристики на стромбата

 

Стромба (Станозолол) е анаболен стероид, получен от дихидротестостерон (DHT), наличен в орална и инжекционна форма. Той е универсален анаболен стероид, който е подходящ и за фазата на насищане (покачване на мускулната маса) и фазата на дефиниране (релеф). Въпреки това, повечето бодибилдъри и спортисти са склонни да използват инжекционния станозолол в определения период, което изисква повишаване на твърдата мускулна маса без прекомерно задържане на вода, което обикновено води до мека мускулна мускулатура.


Стромбата също ускорява изгарянето на мазнините

 

Той е особено популярен в културистическата общност за използването му в тренировъчното обучение преди състезанието. Тъй като инжекционната версия на станозолол не преминава повече от веднъж през черния дроб, за разлика от оралните версии, тя може да се използва продължително време.

Трябва да се отбележи обаче, че структурно, инжекционната и оралната стромба са идентични вещества. Инжекционната версия е същата като C17-алфа-алкилирана, затова тя все още показва известна степен на чернодробна токсичност.

Въпреки че инжекцията е по-малко хепатотоксична от оралната версия, тя не трябва да се използва повече от 6-8 седмици.

 

Особенности

Особеност на този анаболен стероид като производен на дихидротестостерона е в способността му да намалява нивата на SHBG (свързващия глобулин към половите хормони). Намаляването на нивата на SHBG води до освобождаването на по-свободен тестостерон, който  увеличава силата, либидото и телесната маса.

Този препарат също води до намаляване на нивата на естроген, като по този начин ограничава страничните ефекти. По този начин прекомерният прием на вода няма да бъде проблем при употребата на стромба и когато се приема заедно с анаболни стероиди, които причиняват задържане на вода, той активно помага да се намали този страничен ефект.

Поради високата си анаболна и ниска андрогенна природа, стромбата (станозол) се предпочита от жените. Този анабол се използва перорално често в етапа на дефиниция (релеф) или по време на дефицита на калории, ако целта на потребителя е да загуби телесна мазнина.

 

Изчистване на подкожните мазнини със стромба 

 

Препаратът помага да се намали количеството на мастната тъкан и да се увеличи липолизата и окисляването на мазнините и, по-важното, помага за поддържането на мускулната маса през това време.

Дефицитът на калории може да доведе до това тялото да влезе в състояние, което използва аминокиселини (мускули) като източник на енергия, което е нежелано състояние, ако това се случи по време на фазата на подготовка за състезание.

Запазването на мускулната маса се дължи на свойствата на стромбата при повишаване на задържането на азот и протеиновия синтез в мускулите.

Също така стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди.

Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като ускорява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

Широко се използва във фитнес средите и бодибилдинга, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, анаболният стероид e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, чиста мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

Помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите където е необходима повече сила и бързина отколкото маса. Когато алетът иска „твърдост” , но не желае да използва Тренболоннапример.

Структурно не ароматизира и не задържа вода, затова не се налага използването на протектори.

 

Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ