Тестостерон енантат

  • 50,00лв.

  • Наличност: В наличност
  • Модел Тестостерон енантат

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.Обща информация за Тестостерон енантат

 

Желанието да се измисли универсален медикамент за увеличаване на мъжката сила преследва човечеството още от Древен Египет и Китай. Опитите за синтез на тестостерон фармакологично или химически са предприети от края на XVIII век. Така в края на 50-те години на миналия век се появява Тестостерон енантат (Testosterone enanthate). Фармакологичната форма е широко разпространена, особено в САЩ. Този анаболен стероид е познат на всички, които се занимават активно със спорт и най-вече фитнес и културизъм. Той е един от най-използваните препарати за изграждане на мускулна маса и сила.

 

С негова помощ могат да се постигнат значителни резултати в изграждането на мускулатура и увеличаване на физическата силата. Комбинацията с други анаболи Ви позволява да постигнете релеф и по-ясно изразена васкуларност. Анаболът се характеризира с неговия живот на полу-разпад между 5-10 часа и изразен анаболен ефект. Тези качества гарантират популярността на медикамента сред съвременните културисти и щангисти, независимо от спортния опит или професионализма.

 

Действие на Тестостерон енантат

 

Тестостерон енантат е андрогенен анаболен стероид, който може да се използва при лечението на ниски нива на мъжкия хормон при мъжете. Много културисти обаче използват този стероид, тъй като той е много ефективен за изграждане на мускули, изгаряне на мазнини и ускоряване на възстановяването. Някои го използват самостоятелно, докато други го прилагат в комбинация с други препарати. Поради своите анаболни свойства, Testosterone enanthate може да се използва за поакчване на мускулна маса или изчистване на мазнини, което го прави фаворит.

 

Естерната връзка в този анабол е „енантат“. За да бъдат нещата прости, естерната връзка, която е прикрепена към тестостерона, ще определи скоростта, с която хормонът се отделя в тялото. Естерите са въглеродни вериги, които са прикрепени към молекулата. Дължината на естерната верига определя колко разтворимо е лекарството. Колкото по-къса е веригата, толкова по-разтворима е и обратно. Обикновено Testosterone enanthate се инжектира 2 или 3 пъти седмично.

 

Testosterone enanthate потиска освобождаващия гонадотропен хормон, лутеинизиращ хормон и фоликулостимулиращ хормон чрез механизъм за отрицателна обратна връзка. Той също влияе върху образуването на еритропоетин, баланса на калция и кръвната глюкоза. Андрогените имат висока разтворимост на липидите, което им позволява бързо да влизат в клетките на тъканите. В клетките Testosterone enanthate претърпява ензимно превръщане в 5-алфа-дихидротестостерон и образува слабо свързан комплекс с цистолни рецептори. Андрогенното действие възниква при започване на транскрипция и клетъчни промени в ядрото, породени от този стероидно-рецепторен комплекс.

 


Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ