Ventolin сироп

  • 20,00лв.

  • Наличност: В наличност
  • Модел Ventolin сироп

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.Вентолин Сироп съдържа активното вещество салбутамол, което принадлежи към група лекарства, наречени бързодействащи бронходилататори. Бързодействащите бронходилататори отпускат мускулите в стените на малките въздухоносни пътища в белите дробове в рамките на няколко минути, като предизвикват тяхното разширяване. По този начин намалява стягането в гърдите, хриповете и кашлицата, което води до облекчаване на дишането. Продължителността на действието на салбутамол при повечето пациенти е от 4 до 6 часа.

Вентолин Сироп се използва при възрастни, юноши и деца на възраст от 2 до 12 години за лечение и предотвратяване на бронхоспазъм, дължащ се на астма, хроничен бронхит или емфизем.

Вентолин Сироп действа бързо и е подходящ за овладяване на острите пристъпи на задух. Подходящ е за приложение при възрастни и деца, които не могат да използват инхалаторни форми.

В случай, че астмата Ви е активна (например имате чести симптоми или пристъпи), трябва да информирате лекаря си за това, за да може той да прецени дали да започнете или увеличите приема на лекарства за контрол на астмата, като напр. инхалаторни кортикостероиди.Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ