ЛУДИОМИЛ - Ludiomil

  • 25,00лв.

  • Наличност: В наличност
  • Марка Assos
  • Модел ЛУДИОМИЛ - Ludiomil

- ИЛИ ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ -
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Въведете телефонен номер и натиснете бутона "Поръчай", наш служител ще се свърже със вас възможно най-скоро.ЛУДИОМИЛ табл. 25 мг. 

Спомага за облекчаване симптомите на депресия, като тревожност, чувство на тъга, дезинтересираност, затруднения при изпълняване на всекидневните задължения. Подобрява физическите признаци на депресия.
ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:
От 25 мг до 75 мг дневна дозировка в зависимост от предписанието на лекаря.

Лечение на депресивен епизод - лек, умерено тежък и тежък, с и без психотични симптоми, рекурентно депресивно разстройство.

Други депресивни разстройства, характеризиращи се с тревожност, дисфория или раздразнителност;
кратък депресивен епизод (особено при пациенти в напреднала възраст);Лечение на депресивен епизод - лек, умерено тежък и тежък, с и без психотични симптоми, рекурентно депресивно разстройство.

Други депресивни разстройства, характеризиращи се с тревожност, дисфория или раздразнителност;
кратък депресивен епизод (особено при пациенти в напреднала възраст);

депресивен епизод с психотични и соматични симптоми, смесено тревожно-депресивно разстройство
4.2. Дозировка и начин на употреба
По време на лечението с LUDIOMIL® пациентът трябва да бъде под медицинско наблюдение.
Препоръчителния дозов интервал е между 75 mg и 150 mg на ден. В зависимост от тежестта на симптомите, отговорът и поносимостта на пациента към лечението, първоначалната дневна доза може да бъде 25 mg (от един до три пъти на ден) или 75 mg (един път на ден), след което постепенно се увеличава до достигане на ефективната доза.
Не се препоръчват дневни дози над 150 mg. Дозовият режим трябва да се определя индивидуално и да се адаптира според състоянието на пациента и ефекта от провежданото лечение, напр. като се увеличава вечерната доза и се намалява дневната или, обратно, като се назначи само един прием дневно.
Целта е, да се постигне терапевтичен ефект с използване на най-ниските възможни дози, особено при пациенти в напреднала възраст с неустойчива автономна нервна сурлзда, тъй като при тези пациенти, по принцип, е по-вероятно да настъпят нежелани лека
Таблетки LUDIOMIL® трябва да се поглъщат цели с достатъчно течноЕтикети: ЛУДИОМИЛ, Ludiomil, облекчаване, симптомите, депресия, тревожност, чувство, тъга, дезинтересираност, затруднения

Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ